You, the petitioner
Em2 barn groningen 1905x880

EM2 moet open blijven

2,099 signatures

EM2, het Paradiso van het Noorden; de prachtige grote locatie voor pop, kunst- en cultuur in Groningen moet sluiten als zij niet alsnog een ontheffing krijgen van de burgemeester van Groningen om meer dan 30 bezoekers toe te laten.

Petition

We

bezoekers van EM2 Groningen

 

observe

  • dat EM2 Groningen niet meer kan blijven voortbestaan wanneer zij niet alsnog de ontheffing van de gemeente ontvangen om meer dan 30 bezoekers toe te laten tijdens de nieuwe COVID19-maatregelen.

  • EM2 is met een ruimte van 900 vierkante meter (groter dan andere zalen die wel ontheffing hebben ontvangen) groot genoeg en kan met de 1,5 m afstand en alle benodigde maatregelen veel meer bezoekers ontvangen.

 

and request

de Gemeente Groningen om alsnog een ontheffing af te geven aan EM2 Groningen om meer dan 30 bezoekers toe te laten omdat EM2 met een totale oppervlakte van 900 vierkante meter groot en veilig genoeg is om alle benodigde maatregelen op te volgen.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Groningen 
Petition desk:
Closing date:
2020-12-29 
Lead petitioner:
Hilde Mellema 
Website:

History

Signatures